Check hier alle PlayStation State of Play content

TRIANGLE STRATEGY

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 4 maart 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Strategie, JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Nintendo onthult releasedatum van Triangle Strategy

Nintendo heeft de releasedatum onthuld van de tactische rpg Triangle Strategy. Dat deed Nintendo tijdens de Nintendo Direct vannacht.

Triangle Strategy werd in februari aangekondigd door de Japanse gamegigant. Nu heeft Nintendo zeven maanden later de releasedatum van de game bekendgemaakt. Vanaf maart volgend jaar kunnen fans met deze nieuwe 2D-HD tactische rpg aan de slag. Daarnaast toonde Nintendo de verbeteringen die aan de game zijn toegevoegd op basis van de feedback die Square Enix ontving op de demo. Zo heeft Triangle Strategy nu onder andere een moeilijkheidsgraad setting, camera controls en de mogelijkheid om eerdere dialoog terug te lezen. De volledige aankondiging is hieronder te bekijken.

Triangle Strategy komt 4 maart 2022 uit op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?