Trailer: Ninja Theory toont progressie Senua's Saga: Hellblade II

Geplaatst:

Een nieuwe trailer geeft ons een kijkje achter de schermen bij Ninja Theory. Ze delen nieuw beeldmateriaal van Senua’s Saga: Hellblade II en vertellen daarbij waar ze aan gewerkt hebben.

De trailer begint met een presentatie van Ninja Theory's creatieve topman Taheem Antoniades. Hij vertelt over het werk dat Ninja Theory geleverd heeft. Zo zijn ze naar IJsland gegaan om beelden op te nemen, is hun Hellblade-ster zwaardvechten aan het leren voor de sequel en gebruiken ze de nieuwste technologieën voor de game. Hellblade II gaat namelijk draaien op Unreal Engine 5. Het duurt nog wel even voordat we Senua’s Saga: Hellblade II in de winkelschappen kunnen verwachten. Gelukkig zien we in de trailer wel wat voorproefjes van de setting, het verhaal en de toon die Senua’s Saga: Hellblade II gaat zetten.

Senua’s Saga: Hellblade II verschijnt voor de Xbox Series en pc.

Bron: Ninja Theory
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Senua’s Saga: Hellblade II

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

21 mei 2024

Ontwikkelaar

Ninja Theory

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord