Trailer: Nieuwste Xbox-controller krijgt Share-knop

De nieuwste Xbox draadloze controller krijgt een ingebouwde Share-knop. Xbox heeft vandaag een filmpje gedeeld met de introductie hiervan.

We hoeven niet lang meer te wachten totdat de Xbox Series X en de Xbox Series S worden uitgebracht. Bij een nieuwe console hoort natuurlijk een nieuwe controller. De nieuwe Xbox draadloze controller heeft een ingebouwde Share-knop waarmee je jouw beste game-momenten onmiddellijk kunt opslaan. In het filmpje is duidelijk dat je momenten kunt delen via zowel je Xbox-console als je telefoon. Het enige wat je moet doen is op de Share-knop drukken om een screenshot te maken. Je kunt ook gemakkelijk een gameclip opnemen door de Share-knop in te drukken en vast te houden.

De nieuwe Xbox draadloze controller komt uit op 10 november 2020, wat ook de releasedatum is van de Xbox Series X en de Xbox Series S. Microsoft heeft grote plannen nu zij ook bekend heeft gemaakt dat Xbox Bethesda overneemt.

BRON Xbox

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?