Trailer: Nieuwe WRC 10-trailer neemt je terug in de tijd

Geplaatst:

Klaar voor een geschiedenislesje? De nieuwste trailer van WRC 10 neemt je terug naar het jaar van de Titanic-film, de laatste Elfstedentocht en de verbluffende overwinning van Colin McRae.

De nieuwe racegame van Nacon neemt fans al een tijdje mee op reis in de nieuwste trailers. Zo bracht eerdere gameplay van WRC 10 Kroatië naar spelers en toonde andere WRC 10-gameplay Griekenland. In de nieuwste trailer gaan we wederom op reis. Ditmaal bezoeken we echter geen ander land, maar gaan we op tijdreis. De trailer brengt je terug naar 1997. In dat jaar behaalde Colin McRae een van de meest verbluffende overwinningen uit zijn carrière tijdens de 1997 Rallye Sanremo. Dat iconische moment is vereeuwigd in de jubileummodus van WRC 10. De nieuwste trailer van WRC 10 toont McRae's Subaru Impreza WRC-auto, waarmee hij destijds de overwinning binnensleepte, in volle glorie. Naast dit bijzondere moment, kent de game nog veel meer eerbetonen aan veelgeprezen coureurs. Ook Sébastien Loeb speelt een rol in WRC 10, samen met veel andere coureurs.

WRC 10 verschijnt op 2 september voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. De Nintendo Switch-versie verschijnt op een latere datum.

Bron: Nacon
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot WRC 10

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

2 september 2021

Ontwikkelaar

KT Racing

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord