World of Warcraft: The Battle for Azeroth

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 14 augustus 2018
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe World of Warcraft Cinematic herenigt Saurfang en Thrall

Na het bevrijden van Saurfang in de 8.1-patch van World of Warcraft: Battle for Azeroth, hebben we de krijger niet meer gezien. De nieuwe World of Warcraft Cinematic herenigt Saurfang en Thrall in Outland.

Varok Saurfang werd in Battle for Azeroth gevangengenomen door de Alliance. Na het bevrijden van Saurfang in een questline van de 8.1-patch zien we hem verder niet meer terug. Blizzard heeft zojuist een nieuwe Cinematic online gezet, waarin we kunnen zien dat Saurfang naar Outland is afgereisd om Thrall te ontmoeten. Thrall leeft hier volledig geïsoleerd op een boerderijtje. Saurfang probeert Thrall ervan te overtuigen hem te helpen de Horde weer op de rails te krijgen na alles wat Sylvanas gedaan heeft. Thrall weigert in eerste instantie, maar wanneer ze worden aangevallen door een aantal Rogues die door Sylvanas zijn gestuurd, besluit hij toch mee te doen. Thrall duwt zijn aambeeld opzij en pakt een verstopte bijl uit de grond. Een bijl die ontzettend veel lijkt op die van zijn vader, Durotan.

Wat deze ontmoeting tussen de twee Orcs precies gaat betekenen voor het verdere verhaal van World of Warcraft is momenteel nog niet bekend. We leren daar meer over wanneer patch 8.2, Rise of Azshara, wordt uitgebracht. Wanneer dit precies gaat gebeuren, is nog niet bekend maar de patch is wel al te spelen in de Public Test Realm.

BRON Blizzard Entertainment

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?