Trailer: Nieuwe verhaal trailer van Immortals: Fenyx Rising uitgekomen

Geplaatst:
Aangepast: 23 oktober 2020 13:35

Er is een nieuwe trailer uitgekomen van de actie avonturen-game Immortals: Fenyx Rising. De trailer is op het YouTube-kanaal van ontwikkelaar Ubisoft verschenen.

Immortals: Fenyx Rising, eerder bekend onder de naam Gods & Monsters, komt over twee maanden uit op verschillende platformen. In de nieuwe trailer wordt er een kleine inkijk gegeven wat spelers kunnen verwachten van het verhaal in de nieuwe Ubisoft-game. In de trailer vertelt de titaan Prometheus (met het nodige commentaar van de dondergod Zeus) het verhaal van Immortals: Fenyx Rising. In de game is de titaan Typhon, vernieler van goden, ontwaakt en op oorlogspad. Verschillende goden zijn hun krachten door de titaan verloren en hun enige hoop is een sterfelijke vrouw met de naam Fenyx. Zij moet met behulp van de god Hermes de krachten van de goden herstellen en Typhon zien te verslaan. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Immortals: Fenyx Rising komt 3 december uit op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Google Stadia, Amazon Luna en pc.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Immortals Fenyx Rising

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

3 december 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft Quebec

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord