Gran Turismo Sport
  • ONTWIKKELAAR Polyphony D.
  • EERSTE RELEASEDATUM 18 oktober 2017
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Nieuwe update en trailer voor Gran Turismo Sport

Sony Interactive Entertainment en ontwikkelaar Polygon Digital hebben een nieuwe update en trailer voor Gran Turismo Sport uitgebracht. De nieuwe update van de maand juli brengt de racegame naar versie 1.23 en bevat zoals voorgaande updates weer een hoop nieuwe content, waaronder een aantal hele vette racewagens.

Update 1.23 voegt nieuwe aanpassingen voor outfits en helmen toe en bevat de mogelijkheid om jouw avatar in Scapes-afbeeldingen te zetten. Spelers kunnen daarnaast aan de slag met het nieuwe Saint-Croix Circuit en zeven nieuwe racewagens. Het gaat om de 1991 Mazda 787B, de 1962 Ferrari 250 GTO CN.3729 GT, de Ford GT LM Spec II Test Car, de 2002 Daihatsu Copen Active Top, de 2015 Honda S660, de 1991 Honda Beat en tot slot de 2017 Mercedes-AMG F1 W08 EQ Power+.

Gran Turismo Sport is verkrijgbaar voor de PlayStation 4.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?