Legends of Runeterra
  • ONTWIKKELAAR Riot Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 24 januari 2020
  • PLATFORMEN Pc, Mobile
  • GENRE Cardgame
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Nieuwe uitbreiding van Legends of Runeterra op komst

Riot Games heeft een trailer gedeeld van Legends of Runeterra. In de trailer wordt een nieuwe uitbreiding aangekondigd voor het kaartspel.

Call of the Mountain is de volgende nieuwe uitbreiding voor Legends of Runeterra. Deze uitbreiding is onderdeel van een bundel dat uit drie uitbreidingen bestaat, waarvan de eerste over twee weken verschijnt. Call of the Mountain is gericht op een nieuwe regio in de game, Targon. Deze uitbreiding bestaat uit 89 kaarten met zeven nieuwe champions. De volgende twee uitbreidingen zijn een stuk bescheidener met ieder 40 kaarten en drie nieuwe champions. Deze verschijnen steeds twee maanden later na de vorige uitbreiding in oktober en december. Ook de latere uitbreidingen vinden plaats in de regio Targon.

Legends of Runeterra is speelbaar op Android- en iOS-apparaten en pc. De nieuwste uitbreiding Call of the Mountain verschijnt op 26 augustus.

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?