Zombie Army 4: Dead War

  • Ontwikkelaar Rebellion Software
  • Eerste releasedatum 4 februari 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Horror, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer Zombie Army 4: Dead War onthuld

Grote en kleine titels werden in rap tempo afgewisseld tijdens de PC Gaming Show op de E3 beurs. Een grote naam dat voorbij kwam is Zombie Army 4: Dead War, waar een nieuwe trailer van werd getoond.

Rebellion, de makers van Sniper Elite 4, waren goed vertegenwoordigd tijdens de PC Gamer-presentatie door een nieuwe trailer van Zombie army 4: Dead War te tonen. Daarbij werd ook gemeld dat de game co-op met tot wel vier spelers te spelen is. In Zombie Army 4 neem je het dus samen op tegen hordes van zombies, Nazi's uiteraard.

Zombie Army 4: Dead War komt uit in 2020 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON PC Gamer

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?