Trailer: Nieuwe trailer Xenoblade Chronicles: Definitive Edition onthuld

Geplaatst: 1 mei 2020 09:22
Aangepast: 1 mei 2020 09:22

Nintendo heeft een nieuwe trailer van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition onthuld. De trailer toont meer details van de game en het verhaal.

Onlangs heeft Nintendo een nieuwe trailer van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition onthuld. Deze overzichtstrailer toont meer details van de remaster van de game die in 2011 voor het eerst op de Nintendo Wii verscheen. Onlangs werd ook al onthuld dat Xenoblade Chronicles: Definitive Edition extra verhaal-content bevat. Aan het einde van deze nieuwe overzichtstrailer kunnen we ook daar meer van zien. Deze epiloog, genaamd Future Connected, leert ons meer over Melia. In de trailer kunnen we een aantal nieuwe omgevingen zien waar de epiloog ons naartoe brengt. Daarnaast kunnen we ook een stukje van het nieuwe gevechtssysteem met de Nopon zien.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition verschijnt 29 mei voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Series

Xenoblade

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

29 mei 2020

Ontwikkelaar

Monolith Soft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord