Trailer: Nieuwe trailer Watch Dogs: Legion toont verhaal

Geplaatst:
Aangepast: 6 oktober 2020 21:46

Ubisoft heeft zojuist een nieuwe trailer van Watch Dogs: Legion online gezet. Deze nieuwe trailer toont ons meer van het verhaal.

Tijdens de E3-conferentie van vorig jaar kregen we voor het eerst Watch Dogs: Legion te zien. Dit derde deel in de Watch Dogs-serie speelt iets anders dan haar voorgangers. In de meest recente gameplaybeelden van Watch Dogs: Legion zien we namelijk dat je niet een personage bestuurt, maar een heel leger aan vrijheidsstrijders die uit eender welke persoon in de game kan bestaan. In een nieuwe trailer leren we meer van het verhaal dat hierachter zit. Zo zien we dat er een aanslag is gepleegd in Londen en dat een mysterieus figuur genaamd Zero-Day hiervoor verantwoordelijk is. Hij heeft ervoor gezorgd dat de hele stad in chaos verkeert en gebukt gaat onder criminaliteit en corruptie. Het is aan jou de taak om een groep verzetsstrijders bij elkaar te verzamelen om Londen te redden.

Watch Dogs: Legion verschijnt 29 October voor de Xbox One, PlayStation 4, pc via de Epic Game Store en Uplay en Google Stadia. De game komt op 10 november ook uit voor de Xbox Series en 19 november voor de PlayStation 5.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Watch Dogs: Legion

Series

Watch Dogs

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 oktober 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord