Trailer: Nieuwe trailer Wasteland 3 toont facties

Geplaatst: 10 juni 2020 23:47
Aangepast: 10 juni 2020 23:47

Tijdens IGN Summer of Gaming werd een nieuwe trailer van Wasteland 3 getoond. Deze nieuwe trailer toont de verschillende facties die je kunt spelen.

Wasteland 3 is een post-apocalyptische RPG en het vervolg op Wasteland 2 die in 2014 uitkwam. In deze game krijg je de mogelijkheid om met verschillende facties te spelen, die elk uit verschillende soorten mensen bestaan. In de trailer die vanavond werd onthuld, krijgen we de Patriarch's Marshals, The Gippers, The Hundred Families en The Refugees te zien. Buiten deze facties zitten er nog veel meer in de game waar je straks mee aan de slag kunt. Daarnaast werd eerder al onthuld dat de game tien verschillende eindscenario's heeft, waardoor je dus gerust vaker door de game heen kunt spelen.

Wasteland 3 verschijnt 28 augustus voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: IGN Summer of Gaming
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wasteland 3

Series

Wasteland

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

28 augustus 2020

Ontwikkelaar

InXile Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord