Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground

  • Ontwikkelaar Gasket Games
  • Eerste releasedatum 27 mei 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe trailer Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground

Fans van de Warhammer-franchise kunnen met de nieuwe trailer van Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground uitkijken naar een nieuwe strategy-game. Naast een nieuwe trailer is vandaag ook de definitieve releasedatum bekendgemaakt.

Ontwikkelaar Gasket Games breidt met Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground het Warhammer-universum uit met een strategy-game. Het is een turn-based game die draait om het bouwen van een leger waarmee je de legers van andere wizards in de pan moet hakken. De nieuwe trailer laat zien hoe dat eruitziet. De singleplayer campaign van Storm Ground wordt beschreven als roguelike. Spelers verdienen nieuwe eenheden, vaardigheden, wapens en uitrusting met kaarten die verdiend kunnen worden met gevechten. Dit kansaspect van de kaarten zorgt voor de niet-lineaire en dynamische campagnes die in de game zitten.

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground is vanaf 27 mei te spelen op pc PlayStation 4, Xbox One, en Nintendo Switch.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?