SoulCalibur VI
  • ONTWIKKELAAR Bandai Namco Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 oktober 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuwe trailer voor SoulCalibur VI uitgebracht

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor SoulCalibur VI. In de trailer worden de basisbeginselen voor de gevechten doorgenomen.

In de video neemt Mark Julio, voor diegene die onbekend zijn met de fighting game, de basis door. Zo leer je hoe je kunt bewegen in een gevecht en met welke speciale technieken je dit kunt doen. Zo worden de critical edge, de soul charge en de reversal edge toegelicht. Dan heb je geen excuses als de game eenmaal uit is. Bekijk de trailer hier.

SoulCalibur VI is vanaf 19 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?