Sekiro: Shadows Die Twice
  • ONTWIKKELAAR From Software
  • RELEASEDATUM 22 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuwe trailer voor Sekiro: Shadows Die Twice

Uitgever Activision heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van Sekiro: Shadows Die Twice. De trailer geeft ons een voorproefje van het verhaal dat we in de game gaan beleven.

Ontwikkelaar FromSoftware, vooral bekend van de Dark Souls en Bloodbourne games, is druk bezig de laatste hand te leggen aan de Oosterse game. Onderstaande trailer geeft alvast een kleine hint vrij van het verhaal. Sekiro: Shadows Die Twice speelt zich ein 1500 af in Japan. Zoals je van een FromSoftware game mag verwachten, zit ook deze game vol met gore, bloed en dood. Bekijk onderstaande trailer om vast een glimp van het verhaal mee te krijgen.

Sekiro: Shadows Die Twice komt uit op 22 maart voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?