Trailer: Nieuwe trailer voor Pokémon Masters

Geplaatst: 24 juli 2019 13:20

Pokémon Masters, de nieuwe mobile game van Pokémon, heeft een nieuwe trailer met veel informatie gekregen. De trailer is onlangs op het YouTube-kanaal van Pokémon Masters geplaatst.

Pokémon Masters werd in mei aangekondigd voor Android en iOS devices. Nu heeft DeNa, de ontwikkelaar van de game, een overview trailer van de mobile game gemaakt. De trailer laat kort zien hoe de game eruit gaat zien. Zo heb je in Pokémon Masters maar één Pokémon in je team zitten, jouw Sync-partner. In Pokémon Masters wordt Pikachu, de mascotte van de hele Pokémon franchise, jouw Sync-partner. Met jouw Pikachu en met behulp van de vrienden die je tijdens het spelen maakt moet je de PML, de Pokémon Master League, zien te bereiken. Je kan de volledige trailer hieronder bekijken.

Pokémon Masters komt naar verwachting 29 augustus uit op Android en iOS.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Masters

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasewindow

2019

Ontwikkelaar

The Pokémon Company International

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord