Kingdom Hearts III

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 29 januari 2019
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer voor Kingdom Hearts III Re Mind-uitbreiding

Het duurt nog even voordat de Kingdom Hearts III - Re Mind-uitbreiding wordt uitgebracht, maar Square Enix heeft vandaag in aanloop naar de Tokyo Game Show wel een nieuwe trailer onthuld.

De nieuwe trailer werd niet voorzien van een exacte releasedatum, dus daar moeten we nog altijd op wachten. Groot nieuws dat we uit deze trailer kunnen opmaken is dat de data battles weer terug van weggeweest zijn en dat ook de dark forms wederom hun opwachting maken. Daarnaast brengt Re Mind nieuwe vijanden met zich mee en de mogelijkheid tussen verschillende personages te wisselen. Mocht je de DLC gaan kopen, dan ontvang je ook nog een gratis keyblade.

De Kingdom Hearts III - Re Mind-uitbreiding verschijnt komende winter, maar een exacte releasedatum is dus nog niet onthuld.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?