Trailer: Nieuwe trailer voor F1 2019

Geplaatst:
Aangepast: 25 juni 2019 19:36

Voor de vroege vogels is de game inmiddels al beschikbaar, maar later deze week verschijnt de game officieel. Om iedereen vast warm te maken is er een nieuwe trailer verschenen.

Als je je eigenaar hebt gemaakt van de Legends Edition, dan is de kans klein dat je dit leest. Waarschijnlijk is de Max Verstappen in je te gretig en wordt zelfs de hitte getrotseerd om F1 2019 te spelen. De rest moet nog een paar dagen wachten. De game heeft genoeg vertier te bieden voor de raceliefhebber, zo wordt ook duidelijk uit onderstaande trailer. Deze iteratie komt vroeger uit dan ooit te voren en voor het eerst is het ook mogelijk om in de F2 te racen.

Mensen die de Legends Edition hebben aangeschaft kunnen vanaf vandaag aan de slag met de game, voor de overige liefhebbers komt de game op 28 juni uit voor de pc, PlayStation 4, Xbox One.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 2019

Series

Formula 1

Uitgever

Codemasters

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

28 juni 2019

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord