Trailer: Nieuwe trailer voor Dying Light 2 gedropt

Geplaatst: 10 december 2021 12:12
Aangepast: 10 december 2021 12:18

Tijdens The Game Awards 2021 kregen we een nieuwe trailer te zien voor de zombiegame Dying Light 2, die in december dit jaar uit zou komen, maar is uitgesteld naar 2022.

Het is al bijna zeven jaar geleden dat de eerste game van Dying Light uitkwam. Na een hoop vertragingen en uitstel van de releasedatum, is Dying Light 2 nu goud gegaan en staat de game op de planning voor 4 februari 2022. Tijdens The Game Awards 2021 kwam de ontwikkelaar niet alleen met het bericht over het goud gaan van de game, maar ook met een nieuwe filmische trailer. Ontwikkelaar Techland staat bekend om hun filmische trailers die vaak de diepte in gaan en deze trailer is geen uitzondering. Bekijk de hartverscheurende beelden hieronder zelf, dan weet je waar we het over hebben.

Dying Light 2 staat op de planning voor een release op 4 febuari 2022.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dying Light 2

Series

Dying Light

Uitgever

Techland

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 februari 2022

Ontwikkelaar

Techland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord