Check al onze gamescom content hier!
Fade to Silence
  • ONTWIKKELAAR Black Forest Games
  • RELEASEDATUM 30 april 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuwe trailer vertelt je wat Fade to Silence inhoudt

THQ Nordic heeft in een nieuwe trailer van Fade of Silence onthuld, waarin zij vertellen wat de game precies inhoudt. In de trailer worden onder meer een deel van het verhaal, verschillende features en hoe je moet zien te overleven uit de doeken gedaan.

Afgelopen week bracht THQ Nordic al de 'Where is my Mind'-trailer naar buiten. Met deze nieuwe trailer wordt dieper ingegaan zodat je beter te weten komt wat je te wachten staat. Zo is duidelijk te zien dat je je begeeft in een ijskoude, besneeuwde wereld waarin je niet alleen het natuurgeweld moet zien te trotseren, maar het ook moet opnemen tegen monsters. Om verder te kunnen komen is het van belang dat je volgers rekruteert die jou kunnen helpen bij het opbouwen van een kamp en het zoeken naar gear en eten.

Fade to Silence komt op 30 april 2019 naar PlayStation 4, Xbox One en PC.

BRON Koch Media

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?