Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
  • EERSTE RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Nieuwe trailer Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 onthult Toreador-clan

Paradox Interactive heeft onlangs weer een nieuwe trailer voor ons online gezet. Deze nieuwe trailer voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 onthult de Toreador-clan.

De Toreador zijn een volbloed-clan in Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Zij zijn chique en zijn geobsedeerd door kunst en schoonheid. Zij kiezen dan ook graag de creatievelingen uit om zich bij hun clan te voegen. De Toreador hebben twee unieke disciplines die hen nieuwe speciale vaardigheden geven. De Presence-discipline zorgt ervoor dat je je slachtoffers kunt overdonderen met je voorkomen. Zo kun je ze met je schoonheid ontzag inboezemen, waardoor ze alles voor je willen doen. De Celerity-discipline daarentegen zorgt ervoor dat je ontzettend snel kunt zijn. Je kunt zelfs zo snel bewegen, dat het lijkt alsof je verdwijnt en de wereld om je heen vertraagd wordt.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 staat gepland voor een release in 2020.

BRON Paradox Interactive

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?