Trailer: Nieuwe trailer Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 onthult Malkavian-clan

Geplaatst: 30 mei 2019 13:20

Een nieuwe trailer voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 onthult de Malkavian-clan. Voorlopig is dit de laatste speelbare vampierenclan.

De Malkavian zijn een clan volbloed vampieren die we kennen uit de vorige Vampire: The Masquerade - Bloodlines-game. De Malkavian zijn een bijzondere clan die speciale krachten hebben waarmee ze dingen kunnen zien en aanvoelen die normale mensen en de meeste andere vampiers niet kunnen. Ook de Malkavian hebben de keuze uit twee disciplines. De eerste, Dementation, kan de gebruiker in staat stellen zijn slachtoffer angst aan te jagen waardoor hij weg zal vluchten. De tweede discipline, Auspex, stelt de vampier in staat om door muren heen te kijken en de zwaktes van zijn slachtoffers in te zien.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 staat gepland voor een release in 2020.

Bron: Paradox Interactive
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Q4 2024

Ontwikkelaar

The Chinese Room

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord