Train Simulator 2020
  • ONTWIKKELAAR Dovetail Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 september 2019
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Simulatie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Nieuwe trailer Train Simulator 2020 is de meest epische trailer ooit

Er is een nieuwe trailer verschenen voor Train Simulator 2020. Deze nieuwe trailer is de meest epische trailer ooit, geloof me.

Dovetail Games heeft onlangs een nieuwe trailer uitgebracht voor Train Simulator 2020. Deze nieuwe simulatiegame verschijnt later deze maand en dat moet natuurlijk gevierd worden. De trailer duurt niet lang, maar is wel ontzettend episch. Zo hoor je opzwepende en spannende muziek en wordt de trailer langzaam opgebouwd. Eerst zien we enkele stilstaande treinen en daarna zien we treinen die met gepaste snelheid over de rails gaan. De muziek wordt steeds spannender en vol spanning wachten we op de climax aan het einde. De epische climax van deze trailer kun je hieronder bekijken.

Vond jij deze trailer ook zo spannend? Vanaf 19 september kun je Train Simulator 2020 zelf spelen op de pc!

BRON Dovetail Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?