Trailer: Nieuwe trailer toont wereld Destiny 2: The Witch Queen

Geplaatst: 12 januari 2022 11:50

In een nieuwe Destiny 2-trailer wordt de wereld van The Witch Queen-uitbreiding getoond. De trailer werd onlangs gedeeld op YouTube.

Destiny 2: The Witch Queen is een grote uitbreiding van de populaire first-person shooter. Zo is er in de uitbreiding een nieuwe wereld, Savathûn's Throne World, te ontdekken. In The Witch Queen zijn er naast de nieuwe quests en verhaallijn ook twee nieuwe dungeons en een 'Legendary' moeilijkheidsgraad te vinden. De nieuwe trailer laat meer zien van de Savathûn's Throne World, de wereld waarin The Witch Queen zich afspeelt, en is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Destiny 2: The Witch Queen komt 22 februari uit op de pc, Xbox One, PlayStation 4/5, Google Stadia en de Xbox Series X/S.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2: The Witch Queen

Series

Destiny

Uitgever

Bungie

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

22 februari 2022

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord