Trailer: Nieuwe trailer toont details VR-pakket Nintendo Labo

Geplaatst:

Nintendo heeft onlangs een nieuwe trailer voor de nieuwste Toy-Con set onthuld. Deze nieuwe trailer toont de details van het VR-pakket voor de Nintendo Labo.

Het was al eerder bekend dat Nintendo Labo een VR-pakket krijgt, maar nu krijgen we ook de eerste details te zien. Zo kun je een VR-bril maken waarmee je verschillende dingen in virtual reality kunt zien, maar je kunt de bril ook gebruiken met een van de andere creaties die je kunt maken. Zo kun je tegen aliens vechten en nijlpaarden voeren met de Toy-Con Blaster, lanceer je kikkers met het windpedaal, vlieg je door de lucht met de vogel, maak je 3D-tekeningen en knikkerbanen met de olifant en kun je foto's van dieren en wezens maken met de fotocamera. Daarnaast bevat de software ook nog het VR Plaza, waar je meer dan zestig verschillende andere games kunt vinden die je met het VR-pakket kunt spelen. In het Toy-Con Garage VR kun je daarnaast ook je eigen VR-ervaring creëren.

Het Nintendo Labo: VR-pakket is vanaf 12 april beschikbaar. Je kunt dan kiezen uit het starterspakket, die de software en de benodigdheden voor de VR-bril en de Blaster bevat, of een pakket met alle onderdelen voor alle VR-accessoires.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nintendo Labo

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

28 april 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord