Check al onze gamescom content hier!
RAGE 2
  • ONTWIKKELAAR id Software
  • RELEASEDATUM 14 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuwe trailer toont 9 minuten aan Rage 2 gameplay

Bethesda heeft een negen minuten durende gameplay video vrijgegeven van Rage 2. In de trailer wordt een missie gespeeld, waarbij we veel te zien krijgen van de combat mogelijkheden in de game.

Zo is te zien dat de speler een heel leger aan tegenstanders een kopje kleiner maakt met verschillende wapens en op diverse manieren. Daarbij wordt een van de nieuwe abilities gedemonstreerd en is er een tegenstander van formaat in de vorm van een boze vent in een mechanisch pak. De game is ontwikkeld door Avalanche Studios in samenwerking met id Software.

Rage 2 verschijnt op 14 mei voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Mocht je er voor kiezen de game te pre-orderen dan ontvang je exclusieve content in de vorm van Cult of the Death God missie, Nicholas Raine's armor en een Settler Pistol.

BRON Youtube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?