Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

The Medium

  • Ontwikkelaar Bloober Team
  • Eerste releasedatum 28 januari 2021
  • Platformen Pc, Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe trailer The Medium tentoonstelt gevaar

The Maw lijkt het niet het enige monster te zijn in The Medium. Een nieuwe trailer onthult een nieuwe antagonist waar de speler rekening mee moet gaan houden.

Monster komen in alle vormen en maten. In The Medium moet je niet alleen dealen met grote nachtmerriewezens, maar ook je medemens. Tenminste daar lijkt het op als we de trailer moeten geloven. Het nieuwe personage heeft nog geen naam, maar hij is gebaseerd op de Poolse acteur Marcin Dorociński. Verder zien we wat meer van de wereld van The Medium. Het grote verschil zit nu toch wel in de setting, want de gebieden zien er een stuk rotter en bedorven uit. Bekijk hier de vorige trailer van The Medium.

The Medium is beschikbaar vanaf 28 januari voor de pc en Xbox Series.

BRON Bloober Team

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?