Trailer: Nieuwe trailer The Medium tentoonstelt gevaar

Geplaatst: 25 november 2020 12:10
Aangepast: 25 november 2020 12:10

The Maw lijkt het niet het enige monster te zijn in The Medium. Een nieuwe trailer onthult een nieuwe antagonist waar de speler rekening mee moet gaan houden.

Monster komen in alle vormen en maten. In The Medium moet je niet alleen dealen met grote nachtmerriewezens, maar ook je medemens. Tenminste daar lijkt het op als we de trailer moeten geloven. Het nieuwe personage heeft nog geen naam, maar hij is gebaseerd op de Poolse acteur Marcin Dorociński. Verder zien we wat meer van de wereld van The Medium. Het grote verschil zit nu toch wel in de setting, want de gebieden zien er een stuk rotter en bedorven uit. Bekijk hier de vorige trailer van The Medium.

The Medium is beschikbaar vanaf 28 januari voor de pc en Xbox Series.

Bron: Bloober Team
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Medium

Series

-

Uitgever

Bloober Team

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 januari 2021

Ontwikkelaar

Bloober Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord