Trailer: Nieuwe trailer The Elder Scrolls Online: Elsweyr toont land van Khajiit

Geplaatst: 26 maart 2019 12:10

Bethesda heeft een nieuwe trailer voor de nieuwste Elder Scrolls Online-uitbreiding vrijgegeven. Deze nieuwe trailer voor The Elder Scrolls Online: Elsweyr toont het land van de Khajiit.

The Elder Scrolls Online is inmiddels al bijna toe aan haar derde uitbreiding. In deze uitbreiding reizen we af naar Elsweyr, het land waar de Khajiit vandaan komen. Elsweyr is in rep en roer, daar het wordt aangevallen door draken, necromancers en ondoden. Uiteraard is het dan aan jou de taak om de Khajiit te helpen en Elsweyr te redden. In de trailer krijgen we een stukje van het achtergrondverhaal van Elsweyr te zien en zien we tevens hoe de omgeving eruitziet.

The Elder Scrolls Online is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De uitbreiding Elsweyr verschijnt 4 juni.

Bron: Bethesda
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Elder Scrolls Online: Elsweyr

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

2 juni 2019

Ontwikkelaar

ZeniMax Media

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord