Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Team Sonic Racing
  • ONTWIKKELAAR Sumo Digital
  • RELEASEDATUM 21 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuwe trailer Team Sonic Racing toont de kracht van samenwerking

In Team Sonic Racing draait het allemaal om het samenwerken met je team. De nieuwe trailer voor Team Sonic Racing toont dan ook de kracht van samenwerking.

In Team Sonic Racing is het de bedoeling dat je in teams van drie coureurs een race wint. Dit kan een normale race zijn, maar er zijn ook verschillende Challenges te doen en je kunt natuurlijk samen spelen met je vrienden. Je kunt met tot twaalf man online spelen, maar ook lokaal middels splitscreen is mogelijk. Het samenwerken met je teamgenoten is in deze game van essentieel belang en dat komt ook terug in de nieuwste trailer. Door goed met elkaar samen te weken, kun je namelijk een 'Team Ultimate Boost' gebruiken. Deze speciale boost kan het verschil maken tussen het winnen of het verliezen van de race.

Team Sonic Racing verschijnt 21 mei op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON SEGA en Sumo Digital

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?