Trailer: Nieuwe trailer Team Sonic Racing toont de kracht van samenwerking

Geplaatst: 3 april 2019 12:45

In Team Sonic Racing draait het allemaal om het samenwerken met je team. De nieuwe trailer voor Team Sonic Racing toont dan ook de kracht van samenwerking.

In Team Sonic Racing is het de bedoeling dat je in teams van drie coureurs een race wint. Dit kan een normale race zijn, maar er zijn ook verschillende Challenges te doen en je kunt natuurlijk samen spelen met je vrienden. Je kunt met tot twaalf man online spelen, maar ook lokaal middels splitscreen is mogelijk. Het samenwerken met je teamgenoten is in deze game van essentieel belang en dat komt ook terug in de nieuwste trailer. Door goed met elkaar samen te weken, kun je namelijk een 'Team Ultimate Boost' gebruiken. Deze speciale boost kan het verschil maken tussen het winnen of het verliezen van de race.

Team Sonic Racing verschijnt 21 mei op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Bron: SEGA en Sumo Digital
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Team Sonic Racing

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

21 mei 2019

Ontwikkelaar

Sumo Digital

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord