System Shock 3
  • ONTWIKKELAAR Night Dive Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM Onbekend
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter, Horror
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Nieuwe trailer System Shock 3 onthuld

Een nieuwe trailer van System Shock 3 is onlangs onthuld. Deze nieuwe trailer laat pre-alpha gameplaybeelden zien.

OtherSide Entertainment bracht onlangs een nieuwe trailer van System Shock 3 uit. Deze nieuwe trailer laat pre-alpha gameplaybeelden zien met wat combat en verkenningselementen. In deze nieuwe trailer kunnen we de vernieuwde versie van Shodan, de angstaanjagende AI uit de serie, ook weer zien en horen. Daarnaast kunnen we ook enkele gemuteerde vijanden zien en kunnen we een klein deel van de wapens zien die we straks kunnen gebruiken om deze mutanten te lijf te gaan.

Wanneer System Shock 3 uitkomt, is momenteel nog niet bekend. Wel weten we dat dit nieuwe deel ontwikkeld wordt door de originele ontwikkelaars van de serie en dat ook de stem van Shodan wordt ingesproken door de originele stemacteur.

BRON OtherSide Entertainment

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?