Trailer: Nieuwe trailer Red Dead Online toont Legendary Bounties

Geplaatst: 18 september 2019 13:10
Aangepast: 18 september 2019 13:10

Rockstar onthult een nieuwe trailer voor de Legendary Bounties in Red Dead Online. Deze Legendary Bounties zijn onderdeel van de Bounty Hunter-rol die je kan spelen in de Frontier Pursuits game-modus.

In de trailer krijg je de Legendary Bounties te zien die je als Bounty Hunter kan opsporen. Legendary Bounties zijn de gevaarlijkste Bounties die er zijn. Je kunt ze in je eentje opsporen, maar ook samen met maximaal drie leden van je Posse. Elke week wordt er een nieuwe Legendary Bounty uitgelicht in de game via het Bounty-bord. Soortgelijke missies zijn ook te vinden voor de andere rollen. De Collector, bijvoorbeeld, kon vorige week een Sacred Collection verzamelen en deze week op zoek gaan naar de Pearls of the Sea.

De update van Red Dead Online met frontier pursuits Frontier Pursuits is uit voor de Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Rockstar Games
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption 2

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

26 oktober 2018

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord