Trailer: Nieuwe trailer Pokémon Sword & Shield Expansion Pass

Geplaatst: 2 juni 2020 19:35
Aangepast: 2 juni 2020 20:20

Nintendo heeft vandaag een nieuwe trailer gedeeld van de Expansion Pass voor Pokémon Sword and Shield. Daarnaast is bekendgemaakt wanneer het eerste deel van de Expansion Pass wordt uitgebracht.

Een tijdje geleden waren er nieuwe details onthuld voor de Expansion Pass van Pokémon Sword and Shield. De Expansion Pass bevat twee delen; The Isle of Armor en The Crown Tundra. Beide delen bevatten een nieuw verhaallijn met daarbij nieuwe gyms. Naast de bekende Pokémon zijn er Pokémon toegevoegd in Galarian-vorm, waaronder Articuno, Zapdos, Moltres en Slowbro. De Pokémon Venusaur en Blastoise hebben een nieuwe Gigantamax-vorm gekregen en de nieuwe Pokémon Kubfu en zijn evolutievorm Urshifu zijn toegevoegd aan de uitbreiding. Daarnaast is er de mogelijkheid om je Pokémon nieuwe moves te leren, de Cram-o-matic waarmee je items kan combineren tot Pokéballs en Power-Ups en Max Soup die bepaalde Pokémon een Gigantamax-vorm geven. Nintendo heeft vandaag een trailer geplaatst die over beide delen gaat en hieronder te bekijken is. Daarin zijn ook Galarian Slowbro en Gigantamax Venusaur en Blastoise te zien.

Pokémon Sword and Shield: The Isle of Armor wordt uitgebracht op 17 juni 2020. Het tweede deel, The Crown Tundra, wordt uitgebracht in de herfst van 2020.

Bron: pokemon.com
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sword

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord