Trailer: Nieuwe trailer Pokémon Sword en Shield toont nieuwe Pokémon en trainers

Geplaatst:
Aangepast: 7 augustus 2019 16:30

Tijdens de Pokémon Direct van vanmiddag is er een nieuwe trailer onthuld met nieuwe informatie over de aankomende games. Deze nieuwe trailer van Pokémon Sword en Shield toont nieuwe Pokémon en trainers.

De nieuwste Galarian Research Update toont heel wat nieuwe content die we kunnen verwachten voor Pokémon Sword en Pokémon Shield. Als eerste krijgen we straks in de nieuwe games te maken met Galarian Forms. Dit zijn speciale regionale varianten van Pokémon die alleen in de Galar-regio specifieke eigenschappen hebben. Dit is te vergelijken met de Alolan Forms die we kennen van Pokémon Sun en Pokémon Moon. In de trailer kunnen we Galarian Wheezing zien, die een zwart met groen kleurenpalet heeft gekregen en het type fairy als tweede type erbij heeft gekregen. Ook zien we de Galarian Forms van Zigzagoon en Linoone, die beiden het type Dark als tweede type hebben gekregen en er een beetje uitzien alsof ze lid zijn van de band KISS. Ook krijgt Linoone er een evolutie bij, genaamd Obstagoon. Deze evolutie staat op twee poten en is net zoals zijn voorevoluties van het type dark en normal. Ook is er een geheel nieuwe Pokémon te zien in de trailer. Deze Pokémon heet Morpeko en kent twee vormen. De eerste vorm is de Full Belly Mode, waarin hij er vrolijk uitziet. Zijn tweede vorm is de Hangry Mode, waarin zijn lichaam donkere kleuren heeft en hij er boos uitziet. Morpeko is van het type dark en electric en afhankelijk van zijn vorm gebruikt hij een speciale aanval die voor Full Belly Mode electric is en voor Hangry Mode dark is. Naast nieuwe Pokémon kunnen we ook twee nieuwe trainers zien. De eerste is Bede. Deze mysterieuze jongeman is een van je rivalen die ook strijdt om het kampioenschap. Ook kunnen we een tweede rivaal zien, genaamd Marnie. Marnie gebruikt een Morpeko en heeft veel fans die haar adoreren om haar stijl. Deze fans van Marnie zijn zeer fanatiek en hebben zich zelfs georganiseerd in een team dat jou overal probeert te dwarsbomen om ervoor te zorgen dat Marnie kampioen kan worden. Zij heten team Yell en duiken overal tijdens je avontuur in Galar op.

Pokémon Sword en Shield verschijnen 15 november voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sword

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord