Trailer: Nieuwe trailer Pokémon Sword en Shield toont Gigantamax Snorlax

Geplaatst: 28 november 2019 08:50
Aangepast: 28 november 2019 08:52

De game is al even uit, maar er is onlangs een nieuwe trailer van Pokémon Sword en Shield verschenen. Deze nieuwe trailer toont Gigantamax Snorlax.

In Pokémon Sword en Shield zijn er een aantal nieuwe features toegevoegd die we nog niet eerder in een Pokémon-game hebben gezien. Een daarvan is de Pokémon Sword en Shield Wild Area waar je speciale Raid Battles kunt doen om hele sterke of zeldzame Pokémon te verkrijgen. Dit is een prima toevoeging, als we Patricks review van Pokémon Sword en Shield mogen geloven. Deze speciale Raid Battles volgen een specifiek schema en vanaf volgende maand krijg je de kans om een nieuwe zeldzame Pokémon te verkrijgen middels deze Raids. In december kun je namelijk de Pokémon Gigantamax Snorlax verkrijgen. Deze Gigantamax-vorm van Snorlax maakt van zijn buik een heuvel waar een grote Berry Tree op groeit. Hiermee krijgt Snorlax ook een nieuwe aanval waarmee hij de Berry's die tijdens een gevecht zijn opgegeten, kan herstellen. In deze trailer is ook te zien hoe de Starter Pokémon evolueren en zijn ook de legendarische Pokémon Zacian en Zamazenta te zien. Daarnaast wordt ook onthuld dat alle Pokémon uit de trailer en meer naar een nieuwe TCG-set komen die in februari volgend jaar verschijnt.

Pokémon Sword en Shield zijn momenteel te spelen op de Nintendo Switch.

Bron: The Pokémon Company
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sword

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord