Oninaki
  • ONTWIKKELAAR Tokyo RPG Factory
  • EERSTE RELEASEDATUM 22 augustus 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuwe trailer Oninaki toont mogelijkheden tijdens gevechten

In Oninaki heb je verschillende Deamons die je tijdens gevechten kunnen assisteren, met elk hun eigen kenmerken. De nieuwe trailer voor Oninaki toont dan ook de verschillende mogelijkheden tijdens gevechten.

Daemons zijn verschillende personages die de hoofdpersoon kunnen assisteren tijdens gevechten. De nieuwe trailer toont enkele verschillende Deamons en hun unieke eigenschappen. Zo is er een Deamon die zwaarden gebruikt, maar is eer ook een die de voorkeur geeft aan een enorme bijl of een die twee pistolen gebruikt. Je kunt je via het menu uitrusten met de verschillende Daemons die je hebt verzameld, maar tijdens een gevecht kun je real-time tussen de verschillende beschikbare Deamons wisselen om zo de meest geschikte Deamon te kunnen gebruiken.

Oninaki verschijnt deze zomer op pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?