Nioh 2
  • ONTWIKKELAAR Team Ninja
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 maart 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Actie, RPG
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuwe trailer Nioh 2 toont verhaal

Koei Tecmo heeft onlangs een nieuwe trailer van Nioh 2 onthuld. Deze Story Trailer toont ons meer van het verhaal.

Op het officiële YouTube-kanaal van ontwikkelaar Koei Tecmo werd onlangs een teaser geplaatst van een nieuwe trailer die vandaag ging verschijnen. De laatste trailer dateert alweer van vorig jaar en onthulde de releasedatum van Nioh 2. De nieuwe trailer is nu eindelijk hier en we kunnen middels deze trailer ook wat meer van het verhaal van de game zien. In de twee minuten durende trailer zien we hoe het feodale Japan in de zestiende eeuw eruitziet. Daarnaast zien we ook verschillende personages en hun speciale krachten terug in de trailer. De hoofdpersoon, die overigens niet praat, kan zichzelf veranderen in een Yokai en moet een eeuwenlange strijd zien te stoppen die wordt veroorzaakt door de mysterieuze Spirit Stones.

Nioh 2 verschijnt 13 maart exclusief voor de PlayStation 4.

BRON Koei Tecmo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?