Trailer: Nieuwe trailer MediEvil Remastered toont het gebruik van wapens

Geplaatst:

Sony Interactive Entertainment heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor MediEvil Remastered. Het is nu tijd om te leren hoe je omgaat met de verschillende wapens.

Nu de releasedatum van MediEvil Remastered dichterbij komt, is het tijd voor episode drie van de Bonehead’s Guide to Gallowmere series. In de eerste episode kreeg het schild alle aandacht, maar ook vechten is belangrijk. De nieuwe trailer laat daarom zien welke wapens Sir Daniel kan gebruiken. Elke situatie vraagt om een andere aanpak en een nieuw wapen. Zo laat de trailer een boog, zwaard en een staf zien. Het belangrijkste daarbij is om je wapen ook echt bij je te houden, verlies het dus niet.

MediEvil Remastered verschijnt op 25 oktober voor de PlayStation 4.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MediEvil Remastered

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Other Ocean Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord