Marvel's Spider-Man
  • ONTWIKKELAAR Insomniac Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 september 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuwe trailer Marvel's Spider Man toont kostuums

De game is inmiddels al een jaar oud, maar toch is er onlangs een nieuwe trailer verschenen voor Marvel's Spider Man. Deze nieuwe trailer toont de verschillende kostuums die je kunt vrijspelen.

Marvel's Spider Man verscheen vorig jaar en kreeg lovende kritiek. Nu zijn we inmiddels een jaar verder en is er alsnog een nieuwe trailer van de game verschenen. Deze nieuwe trailer toont de verschillende kostuums die je in de game kunt vrijspelen. Er zijn een heleboel kostuums die Peter Parker in de game kan dragen. Sommige van deze kostuums komen uit de comics, andere uit de films. Er is ook een kostuum dat Insomniac Games speciaal voor de game heeft ontworpen.

Marvel's Spider Man is momenteel te spelen op de PlayStation 4.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?