Little Friends: Dogs & Cats

  • Ontwikkelaar Imagineer
  • Eerste releasedatum 28 mei 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe trailer Little Friends: Dogs & Cats onthuld

Ontwikkelaar Sold Out Games heeft onlangs een nieuwe trailer voor Little Friends: Dogs & Cats onthuld. In deze trailer zien we enkele gameplay-elementen van de game.

In Little Friends: Dogs & Cats kun je je eigen virtuele huisdier in de vorm van een hond of een kat verzorgen. Je kunt je huisdier aaien, eten geven, verzorgen en natuurlijk met hem of haar spelen. In de nieuwste trailer voor de game zien we een aantal van deze interacties die je met je digitale huisdier kunt hebben. Tevens zien we hoe een echte Shiba Inu reageert op zijn digitale tegenhanger in de game.

Little Friends: Dogs & Cats verschijnt 28 mei voor de Nintendo Switch.

BRON Sold Out Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?