Layers of Fear 2
  • ONTWIKKELAAR Bloober Team
  • EERSTE RELEASEDATUM 28 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Horror
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Nieuwe trailer Layers of Fear 2

Gun Media heeft onlangs een nieuwe trailer voor Layers of Fear 2 vrijgegeven. Deze nieuwe trailer toont meer van de setting waarin dit tweede deel van de psychologische horrorgame zich gaat afspelen.

In deze korte trailer, met de naam Time Waits for No One, zien we dat Layers of Fear 2 zich af gaat spelen op een boot. In tegenstelling tot het eerste deel, volgen we in deze game het verhaal van een acteur uit het oude Hollywood. In de trailer kunnen we tevens de stem van Tony Todd horen. Tony Todd kennen we van films als Candyman, Platoon en Final Destination. Todd vertolkt in Layers of Fear 2 de rol van de verteller.

Wanneer Layers of Fear 2 uit gaat komen, is momenteel nog niet bekend. Hopelijk leren we daar gauw meer over.

BRON Gun Media

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?