RAGE 2
  • ONTWIKKELAAR id Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuwe trailer laat zien wat RAGE 2 is

Als jij je ook al die tijd hebt afgevraagd wat RAGE 2 in hemelsnaam is, dan geeft Bethesda je daar nu een antwoord op. Een nieuwe trailer laat namelijk zien wat RAGE 2 eigenlijk is.

Als we de trailer mogen geloven, is RAGE 2 een absurde game. In een post-apocalyptische wereld heerst anarchie en moet je zien te overleven. De wereld wordt namelijk gedomineerd door maffe mutanten en andere wezens. Om te overleven kun je verschillende voertuigen en wapens te gebruiken die je in de wereld kunt vinden. Er zijn veel verschillende soorten wapens en de een is nog absurder dan de ander. Benieuwd geworden? Bekijk de trailer hieronder en oordeel zelf wat RAGE 2 precies inhoudt.

RAGE 2 verschijnt 14 mei op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Bethesda

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?