Trailer: Nieuwe trailer Iron Harvest toont gameplay

Geplaatst: 16 juni 2020 14:00

Op het YouTube-kanaal van Deep Silver is een speciale pre-order trailer verschenen voor de strategie game Iron Harvest. In de trailer is er onder ander gameplay te zien.

Aan het begin van dit jaar werd er een trailer gedeeld waarin de progressie van de game duidelijk werd gemaakt. De nieuwe trailer stoomt de spelers helemaal klaar voor de aankomende release en bijbehorende pre-order. De game speelt zich af in 1920 net na de Grote Oorlog. Terwijl de meeste landen aan het bijkomen zijn, ontstaat er weer een nieuw conflict. Tanks zijn ouderwets in Iron Harvest, want alles draait om grote robotachtige machines. Als onderdeel van de Steam Games Festival mogen spelers deze week aan de slag met de Iron Harvest demo.

Iron Harvest verschijnt op 1 september voor de pc. De specifieke datum voor de release op de consoles is nog niet bekend. De demo is te spelen van 16 juni tot 22 juni op Steam.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Iron Harvest

Series

-

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

1 september 2020

Ontwikkelaar

KING Art

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord