The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

  • Ontwikkelaar Supermassive Games
  • Eerste releasedatum 22 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Horror, Interactieve Film
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer House of Ashes toont monsters

Tijdens de Summer Game Fest komen er een hoop nieuwe games voorbij. Daarnaast zien we nieuwe beelden van bekende games, zoals een nieuwe trailer van House of Ashes.

House of Ashes is de nieuwste game in de The Dark Pictures-reeks. De horrorgame speelt zich af in Irak tijdens de invasie van de Verenigde Staten in 2003. In de trailer wordt er geblikt op de monsters waar je het tegen opneemt in de game.

House of Ashes komt uit op 22 oktober voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

BRON E3 2021

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?