Harry Potter: Wizards Unite
  • ONTWIKKELAAR Niantic Labs
  • EERSTE RELEASEDATUM 2018
  • PLATFORMEN Android
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Nieuwe trailer Harry Potter: Wizards Unite doet oproep aan alle tovenaars

Als jij ook het gevoel hebt dat je in de Tovenaarswereld thuishoort, let dan even op. De nieuwe trailer voor Harry Potter: Wizards Unite doet namelijk een oproep aan alle tovenaars.

De Tovenaarswereld dreigt blootgesteld te worden. In de gewone Dreuzelwereld zijn namelijk overal steeds meer sporen van magie te vinden. Dit hoort hier natuurlijk niet thuis. Om deze Calamiteit te stoppen, moeten alle tovenaars meewerken. Als nieuwe rekruut van het Internationale Statuut van Geheimhouding is het aan jou ook de taak om mee te helpen de Calamiteit onder controle te krijgen. Spoor de magie in deze wereld op via augmented reality en gebruik je eigen toverspreuken om de Calamiteit te stoppen.

Harry Potter: Wizards Unite heeft nog geen exacte releasedatum, maar wordt deze zomer verwacht voor mobiele apparaten.

BRON Niantic en WB Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?