Trailer: Nieuwe trailer Gwent: Crimson Curse toont nieuwe kaarten en vaardigheden

Geplaatst: 18 maart 2019 13:00
Aangepast: 18 maart 2019 13:00

De eerste uitbreiding voor Gwent: The Witcher Card Game komt er eind deze maand al aan. De nieuwe trailer voor Gwent: Crimson Curse toont nieuwe kaarten en vaardigheden die de uitbreiding met zich meebrengt.

Gwent: Crimson Curse is de eerste uitbreiding voor Gwent. Deze uitbreiding heeft een vampier thema en dat zie je terug in de nieuwe kaarten en vaardigheden die met de uitbreiding aan de game worden toegevoegd. Zo zijn er verschillende kaarten die de 'Bleeding-'toestand kunnen toebrengen aan andere kaarten en zijn er verschillende kaarten die gebaseerd zijn op vampiers, weerwolven en andere bloeddorstige monsters. Via de officiele site van Gwent kun je alvast zien welke kaarten er aan de game worden toegevoegd. Daarnaast is het ook mogelijk om een preorder te plaatsen voor de uitbreiding, waarbij je een speciale cardback en een skin krijgt.

Gwent: The Witcher Card Game is momenteel speelbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Crimson Curse-uitbreiding verschijnt op 28 maart.

Bron: CD Projekt Red
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gwent: The Witcher Card Game

Series

The Witcher

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile

Releasedatum

23 oktober 2018

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord