Gwent: The Witcher Card Game
  • ONTWIKKELAAR CD Projekt RED
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 oktober 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Nieuwe trailer Gwent: Crimson Curse toont nieuwe kaarten en vaardigheden

De eerste uitbreiding voor Gwent: The Witcher Card Game komt er eind deze maand al aan. De nieuwe trailer voor Gwent: Crimson Curse toont nieuwe kaarten en vaardigheden die de uitbreiding met zich meebrengt.

Gwent: Crimson Curse is de eerste uitbreiding voor Gwent. Deze uitbreiding heeft een vampier thema en dat zie je terug in de nieuwe kaarten en vaardigheden die met de uitbreiding aan de game worden toegevoegd. Zo zijn er verschillende kaarten die de 'Bleeding-'toestand kunnen toebrengen aan andere kaarten en zijn er verschillende kaarten die gebaseerd zijn op vampiers, weerwolven en andere bloeddorstige monsters. Via de officiele site van Gwent kun je alvast zien welke kaarten er aan de game worden toegevoegd. Daarnaast is het ook mogelijk om een preorder te plaatsen voor de uitbreiding, waarbij je een speciale cardback en een skin krijgt.

Gwent: The Witcher Card Game is momenteel speelbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Crimson Curse-uitbreiding verschijnt op 28 maart.

BRON CD Projekt Red

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?