Trailer: Nieuwe trailer Genshin Impact toont Sangonomiya Kokomi

Geplaatst:
Aangepast: 15 september 2021 15:36

MiHoYo heeft een nieuwe trailer van Genshin Impact onthuld. Deze trailer toont ons meer van het aankomende personage Sangonomiya Kokomi.

In Genshin Impact's 2.0 update hebben we Sangonomiya Kokomi al even voorbij zien komen. De Divine Priestess van Watatsumi Island is het volgende speelbare personage dat aan de game wordt toegevoegd. In de trailer leren we meer over Kokomi's achtergrond as leider van het eiland. Ook krijgen we te zien wat voor speciale vaardigheden ze bezit. Zo kunnen we zien dat Kokomi een Catalyst-wapen gebruiker en een Support-personage is dat haar teamgenoten kan genezen met de kracht van Hydro. Zowel haar Elemental Skill als haar Elemental Burst-aanvallen zorgen er enerzijds voor dat Kokomi haar vijanden aanvalt en anderzijds haar teamgenoten geneest. Ze kan tevens over het water heen lopen wanneer haar Elemental Burst actief is.

Het 5-sterren personage Sangonomiya Kokomi is vanaf 21 september beschikbaar via het Gacha-systeem van Genshin Impact.

Bron: MiHoYo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Genshin Impact

Series

-

Uitgever

MiHoYo

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Mobile, PlayStation 5

Releasewindow

28 september 2020

Ontwikkelaar

MiHoYo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord