Farmer's Dynasty
  • ONTWIKKELAAR Toucan Studio
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 november 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Simulatie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Nieuwe trailer Farmer's Dynasty toont het boerenleven

Tijdens gamescom werd er ook een nieuwe trailer van Farmer's Dynasty getoond. Deze nieuwe trailer van Farmer's Dynasty toont het boerenleven.

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om te leven op het platteland? In Farmer's Dynasty kun je dat straks allemaal gaan ervaren. Enerzijds kun je hard werken op je boerderij om deze zo succesvol mogelijk te maken. Anderzijds krijg je ook de mogelijkheid om een gezin te starten, je buren te helpen en het platteland te verkennen. Door hard te werken en verschillende sociale interacties te voltooien, kun je de beste boer in het dorp worden.

Farmer's Dynasty verschijnt 7 november op de PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Bigben Interactive

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?