Check al onze gamescom content hier!
RAGE 2
  • ONTWIKKELAAR id Software
  • RELEASEDATUM 14 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuwe trailer en releasedatum voor RAGE 2

Bethesda heeft tijdens The Games Awards meer laten zien van RAGE 2. Naast een trailer van de over-the-top open wereldgame heeft de uitgever ook de releasedatum onthuld.

De nieuwe trailer van RAGE 2 toont meer van gigantische open wereld en de voertuigen. Ook worden diverse wapens gedemonstreerd waarbij de combat van de game goed in beeld komt. Aan het einde van de trailer verschijnt de releasedatum, die laat zien dat de game vanaf 14 mei 2019 in de winkels ligt.

RAGE 2 verschijnt 14 mei 2019 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Bethesda

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?