Trailer: Nieuwe trailer en gameplaybeelden onthuld van Death Stranding

Geplaatst:
Aangepast: 13 september 2019 09:19

Kojima Productions heeft een nieuwe Death Stranding-trailer gedeeld als introductie voor de nieuwe gameplaybeelden die werden getoond tijdens de Tokyo Game Show.

Hideo Kojima beloofde al eerder om tijdens de Tokyo Game show meer licht te werpen op Death Stranding. Het is daarom dat de ontwikkelaar eerst een trailer deelt, om de hongerige gamer alvast thuis te laten komen in de sfeer van de game. De trailer, die zeven minuten duurt, laat een scene zien die zich afspeelt in het Witte Huis. De hoofdpersoon Sam ontmoet hier Amelie en Die-Hardman. De twee personages nodigen Sam uit om een reddingsmissie te organiseren, om zo het land weer te herenigen. Als kers op de taart werd er tijdens de presentatie ook vijftig minuten aan gameplay getoond, die nog meer duidelijkheid geeft over wat we mogen verwachten van Death Stranding. Op 14 september wordt er tijdens de Tokyo Game Show nog een tweede gameplaysessie gedemonstreerd.

Death Stranding wordt op 8 november beschikbaar voor de PlayStation 4.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Death Stranding

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

8 november 2019

Ontwikkelaar

Kojima Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord