Death Stranding
  • ONTWIKKELAAR Kojima Productions
  • EERSTE RELEASEDATUM 8 november 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuwe trailer en gameplaybeelden onthuld van Death Stranding

Kojima Productions heeft een nieuwe Death Stranding-trailer gedeeld als introductie voor de nieuwe gameplaybeelden die werden getoond tijdens de Tokyo Game Show.

Hideo Kojima beloofde al eerder om tijdens de Tokyo Game show meer licht te werpen op Death Stranding. Het is daarom dat de ontwikkelaar eerst een trailer deelt, om de hongerige gamer alvast thuis te laten komen in de sfeer van de game. De trailer, die zeven minuten duurt, laat een scene zien die zich afspeelt in het Witte Huis. De hoofdpersoon Sam ontmoet hier Amelie en Die-Hardman. De twee personages nodigen Sam uit om een reddingsmissie te organiseren, om zo het land weer te herenigen. Als kers op de taart werd er tijdens de presentatie ook vijftig minuten aan gameplay getoond, die nog meer duidelijkheid geeft over wat we mogen verwachten van Death Stranding. Op 14 september wordt er tijdens de Tokyo Game Show nog een tweede gameplaysessie gedemonstreerd.

Death Stranding wordt op 8 november beschikbaar voor de PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?