Trailer: Nieuwe trailer en gameplay voor Little Nightmares II

Geplaatst: 23 oktober 2020 19:35

Little Nightmares II heeft een nieuwe trailer ontvangen. Naast het promotionele beeldmateriaal krijgen we ook twintig minuten aan gameplay te zien.

De trailer tentoonstelt Little Nightmares II. We zien wat van de puzzels die de twee hoofdpersonages met elkaar moeten uitvogelen, maar eigenlijk staat er één thema centraal. Het horroraspect stapt naar voren en we zien wat meer van de nachtmerriewezens die zich verschuilen in de game van Bandai Namco. Ook in de twintig minuten gameplay gaan we te maken krijgen met akelige wezens. Bekijk hier de gamescom trailer voor Little Nightmares II.

Little Nightmares II is beschikbaar vanaf 11 februari voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game krijgt later in datzelfde jaar een next gen upgrade.

Bron: Bandai Namco/Gamesradar
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Little Nightmares II

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

11 februari 2021

Ontwikkelaar

Tarsier Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord